Visioni TampereestaKoronan aikana on huomattu, että maailma ja etäisyydet pienenevät. Tulevaisuudessa liikkuminen on nopeampaa. Tampereella on aito mahdollisuus kilpailla pääkaupunkiseudun kanssa ja houkutella korkean profiilin osaajia, yritysten investointeja ja verotuloja. Tämä edellyttää rohkeiden investointien jatkamista ja kaupungin vetovoiman kehittämistä edelleen. Investoidaan koulutukseen ja huolehditaan, että Tampere on hyvä ympäristö yrityksille ja ihmisille.

Visiossani Tampere on Suomen vetovoimaisin kaupunki, joka huolehtii köyhimmistään. Tampere on jo nyt Suomen halutuin kaupunki muuttaa ja yliopistomme on Suomen halutuin yliopisto hakea. Tampereen haasteita ovat suuri elinkeinorakenteen muutos, suuri pienituloisten määrä ja työttömyys. Näiden asioiden parantamiseksi haluan tehdä töitä valtuustossa.

Tampereen vahvuus on yhteenkuuluvuuden tunne. Huolehditaan heikommassa asemassa olevista, työttömistä, köyhistä, vanhuksista, maahanmuuttajista ja kaikenlaisista ihmisistä ihan taustasta riippumatta. Ei leikata heikoimmilta. Seuraavalle valtuustokaudelle tarvitaan uusi köyhyysohjelma!

Tampere ❤️